Hitri kontakt

Karate klub Mislinja

Dovže 10, 2382 Mislinja
(0)41 363 509
info(at)karate-mislinja.si

Aktualne novice / sporočila za javnost Napovedi dogodkov, aktualne novice, zapisniki...

Sodniški seminar, skupščina in zbor A reprezentance

0 Komentarji
1142
22-01-2017

Dvorana Tabor 21.1.2017, ura 10/00. Zbrali smo se zaradi sodniškega seminarja, ki ga je organizirala zveza WKSA. Namen seminarja je bil obvestiti in poučiti sodelujoče o pravilih IKU (International karate union) karateja. Vodil ga je gospod Sebastjan Javoršek, ki je sodelujoče iz zveze Fudokan karateja poučil o pravilih s katerimi se bodo/mo srečevali v bodoče kot sodniki. Seminar je bil razdeljen na dva dela in sicer na teoretični in praktični. O teoretičnem sem že povedal skoraj vse, dodal bi še to, da je gospod Lipavc pojasnil sodelujočim še razliko med pravili Fudokan zveze v primerjavi s pravili IKU. Praktični del je obsegal predvsem predstavitev tekmovanja v Zvezi Fudokan karateja, kajti v tej zvezi tekmujemo v več disciplinah kot v zvezi WKSA. Predstavitev je bila realizirana s strani tekmovalcev Fudokana, ki so do predstavitve trenirali v telovadnici dvorane Tabor. Prvi skupni seminar je bil zaradi razlik v tekmovanju zelo zanimiv.

Po seminarju smo člani Fudokan zveze ostali in na ekspres skupščini dogovorili še dogodke za leto 2017, članarno in še par stvari. 

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: V štirinajstih dneh dva seminarja VOLILNI ZBOR ČLANOV KARATE KLUBA MISLINJA Zbor članov kluba in zaključek šolskega leta 2019/20 TRENING FUDOKAN REPREZENTANCE V MISLINJI SEMINAR MASARU MIURA 9.DAN RUŠE 2017 Priprave Fudokan reprezentance v Ljubljani SEMINAR Z dr. ILIJEM JORGO Seminar z japonskimi mojstri Licenčni seminar za vaditelje in trenerje Seminar s Tonetom Ančnikom
karate medalja tekmovanje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..