Hitri kontakt

Karate klub Mislinja

Dovže 10, 2382 Mislinja
(0)41 363 509
info(at)karate-mislinja.si

Pristopnina in takse Karate klub Mislinja

Redni vpis v začetniški tečaj poteka vsako leto v mesecu septembru in oktobru za vse starosti. Treningi so dva-krat tedensko, ob torkih in četrtkih. V času treniranja od oktobra meseca pa do junija kandidati praviloma pridobijo znanje za rumen pas 7. kyu. Ostali lahko pridobijo višji nivo znanja. Naprednejši se lahko pridružijo tekmovalni skupini. 

Kimono za začetnike ni obvezen, kdor želi mu kimono posodimo ali uredimo nakup. 

Pristopnina 

Mesečna vadbena taksa: 10 EUR 

Člani Karate kluba Mislinja morajo za članstvo izpolniti pristopno izjavo. Pristopna izjava je na voljo v dveh formatih in sicer:
doc  word obrazec
pdf  pdf obrazec
Izpolnjeno pristopno izjavo je potrebno prinesti trenerju.

Kaj z vadbo karateja otrok pridobi? Česa se nauči, kaj okrepi?

Pri vseh izvajanjih tehnik upoštevamo ergonomske značilnosti človeškega telesa in njegove naravne danosti, da je vadba prijetna za telo, da se pridobi telesna kondicija, krepijo vezi in mišice ter razvijajo gibalne sposobnosti, ravnotežje, odzivnost, občutek in moč. Treningi pri nas potekajo varno, z veliko mero samokontrole in discipline. Skrbno načrtovan program vadbe zagotavljata, da je karate zdrava dejavnost z mnogimi ugodnimi vplivi na otrokov psihofizičen razvoj. Pri tej starosti je zelo pomemben predvsem razvoj motorike. Poleg tega se otroci na varen način spoznajo z osnovnimi tehnikami karateja, so pa tudi vključeni v sproščeno in zdravo okolje.


Postani član Karate kluba Mislinja!

Če uživaš v gibanju, te zanimajo borilne vešćine in se rad družiš s prijatelji, se pridruži Karate klubu Mislinja?
Hitro, pridruži se nam v vajah!

Včlani se tudi ti