Hitri kontakt

Karate klub Mislinja

Dovže 10, 2382 Mislinja
(0)41 363 509
info(at)karate-mislinja.si

Aktualne novice / sporočila za javnost Napovedi dogodkov, aktualne novice, zapisniki...

SEMINAR Z dr. ILIJEM JORGO

0 Komentarji
1142
15-11-2016

V soboto 5.11. in v nedeljo 6.11.2016, je gostoval v Biljah pri Novi Gorici dr. Ilija Jorga, legenda karateja svetovnega kova. Seminar je organizirala Zveza Fudokan karateja Slovenije. Zgledno organiziran dvodnevni seminar, obiskan z mednarodno zasedbo, kjer je dr. Jorga postregel z zanimivimi in uporabnimi aplikacijami karate tehnik. Škoda, da se seminarja ni udeležilo več Slovenskih karateistov, saj je dr. Jorga bolj redko gost naše države. V soboto je bil organiziran tudi spoznavni večer, kjer smo se družili in si izmenjali kakšno izkušnjo.

V nedeljo je izpit za 1.DAN opravil naš Matevž Felle. Pred komisijo, ki se je bo spominjal celo življenje (dr. Ilija Jorga-predsednik Fudokan zveze, Aleksandar Simić-generalni sekretar Fudokan zveze in Igor Gajić-vrhovni sodnik Fudokan zveze), je opravil test in si zaslužil naziv 1.DAN. Ta naziv si po 13 letih treninga in po 60-tih tekmovanjih še kako zasluži. Priznanje in certifikat je dobil v hotelu Lipa.

Matevžu čestitamo in mu želimo še veliko napredovanj.

0.0
Zadnja posodobitev: torek 15 november 2016 13:02
Sorodne Novice: SEMINAR MASARU MIURA 9.DAN RUŠE 2017 Sodniški seminar, skupščina in zbor A reprezentance Seminar z japonskimi mojstri Licenčni seminar za vaditelje in trenerje Seminar s Tonetom Ančnikom Seminar japonskega mojstra Masaru Miure 10. seminar tradicionalnega karateja Licenčni seminar: Inokoshi Yusuke Seminar veščine Kyusho Seminar s Sawada Kazuhirojem
karate mislinja Seminar tekmovanje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..