Hitri kontakt

Karate klub Mislinja

Dovže 10, 2382 Mislinja
(0)41 363 509
info(at)karate-mislinja.si

Aktualne novice / sporočila za javnost Napovedi dogodkov, aktualne novice, zapisniki...

PRVA DVA MESECA V NOVEM LETU

0 Komentarji
1053
18-02-2018

Prva dva meseca v letu 2018 smo začeli tako kot da smo šele začeli z delovanjem in  moramo pokazati kaj zmoremo. Opravili smo že dvoje skupnih priprav. Prve so bile v Biljah pri Novi Gorici, druge v Framu. Na oba dogodka smo peljali poln kombi članov kluba in na koncu so bili vsi zadovoljni, organizator in sodelujoči. Sodelovali smo že na treh tekmovanjih. Dve Mednarodni tekmi z zelo močno zasedbo in šolsko ligo smo obiskali s standardno tekmovalno zasedbo, ki spet ni razočarala. Veseli me, da tekmovalci ne psihično ne fizično ne podležejo močnemu tekmovanju in so čisto konkurenčni ostalim.

Ni pa še konec. Do konca februarja nas čakajo še tri tekmovanja. V Velenju so naslednji teden tri tekmovanja in to državno prvenstvo za člane, državno prvenstvo za veterane in pokalno tekmovanje za pokal Nestla Žganka. Na vseh treh bomo sodelovali in upajmo tudi uživali. V začetku marca bo v Mislinji 3. skupni trening razširjene Fudokan reprezentance. Pridite in poglejte kako se naši-vaši otroci trudijo, da bi v športu kaj dosegli.

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Zadnje tekmovanje v letu 2023 Zadnje tekmovanje v letu 2022 ZAČETEK TRENINGOV V ŠOLSKEM LETU 2022/2023 V LETU 2022 SMO SODELOVALI ŽE NA DVEH TEKMOVANJIH ZAČETEK TRENINGOV V NOVEM ŠOLSKEM LETU Zadnje tekmovanje v letu 2018 Prva pokalna tekma Karate zveze Slovenije Poln urnik v novembru in decembru
karate tekmovanje trening

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..