Hitri kontakt

Karate klub Mislinja

Dovže 10, 2382 Mislinja
(0)41 363 509
info(at)karate-mislinja.si

Aktualne novice / sporočila za javnost Napovedi dogodkov, aktualne novice, zapisniki...

Poln urnik v novembru in decembru

0 Komentarji
699
22-12-2014

November in december sta navadno meseca, ko je urnik dela natrpan do vrha.

Mi smo začeli 9.11. s 1. Pokalno tekmo Zveze JKA klubov, na Prevaljah. Nastopili so trije tekmovalci, prinesli dve medalji. Nadaljevali smo 16.11. v Kanalu ob Soči, kjer je bila 3. Pokalna tekma Karate zveze Slovenije. V Karate zvezi Slovenije je že par let pogoj za nastop na državnem prvenstvu sodelovanje na vsa dveh pokalnih tekmah, kar je po moje prav, saj tekmovalci brez pogoja za nastop na državnem prvenstvu ne morejo nastopiti in se tam pojavijo res samo resni tekmovalci.

22.11. smo se poskusno udeležili treninga fit boksa v telovadnici Sport elita v Mislinji. Udeležilo se ga je deset članov kluba, ki so bili z malo drugačnim pristopom in vodstvom zadovoljni. 29.11. smo mesec zaključili z državnim prvenstvom  Karate zveze Slovenije. To je bilo prvenstvo mlajših od 21 let v Žalcu.

December smo začeli  z 2. Pokalno tekmo JKA na Poljanah nad Škofjo Loko (dva nastopa ena medalja), nadaljevali z mojstrskim treningom in pripravami reprezentantov v Celju. 20.12. smo ponovili obisk Sport elitove telovadnice in smo spet fit boksali, tokrat z 12 sodelujočimi. Dan za tem 22.12. smo v Ljubljani sodelovali na božičnem turnirju. Ta turnir je eden od tistih, ki se ga udeležujemo že mislim da desetič. Tokrat smo sodelovali s štirimi tekmovalci in smo pridelali tri medalje.

23.12. nas obišče Dedek Mraz. Letos je Božiček ostal na Severnem polu, zato ga bo nadomeščal Dedek Mraz, upamo da bo imel s seboj kakšno darilo.

kk_msilinja01_v

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
tekmovanja

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..