Hitri kontakt

Karate klub Mislinja

Dovže 10, 2382 Mislinja
(0)41 363 509
info(at)karate-mislinja.si

Aktualne novice / sporočila za javnost Napovedi dogodkov, aktualne novice, zapisniki...

Maj, mesec aktivnosti

0 Komentarji
1012
20-05-2013

Za člane Karate kluba Mislinja je mesec maj mesec aktivnosti. Od 10. do 12. maja, je bil v Celju največji letni seminar imenovan tudi Gasshuku. Glavni inštruktor je bil Masahiko Tanaka, ki je tudi glavni inštruktor JKA karateja. Pomagal mu je Kazuhiro Sawada, prav tako japonski mojster, ki pa deluje v Belgiji. Obdelali smo osnovne tehnike karateja, nadaljevali z zahtevnejšimi, popravili in obdelali standardizacijo tehnik in kat. Del seminarja je zavzemal izpit za DAN nazive in mednarodne inštruktorske in sodniške nazive. Na izpitu je sodeloval tudi naš Matej Krenker, uspešno je opravil izpit za 2.DAN. Za dosežen uspeh mu čestitamo.

12.5.2013, smo se udeležili zadnjega kroga šolske lige v Lovrencu na Pohorju. Sodelovali smo s tremi tekmovalci, od katerih sta dva (Alen in Luka) doživela ognjeni krst. Medalje nismo dosegli, bo pa drugič.

19.5.2013, je v Celju potrjevanje licence za delavce v karateju. Na ta seminar mora glavni trener, da izpolni zakonske pogoje   za delo. Istega dne so v Leskovcu pri Krškem priprave reprezentance, ki maj a potuje v Kruševac v Srbijo.

24.52013, potovanje v Kruševac, kjer je otroško in veteransko evropsko prvenstvo JKA karateja. Na to tekmovanje potuje Matej, kateremu bo to vrhunec letošnje tekmovalne sezone.
Vmes še treniramo in opravljamo izpite znanja v matičnem klubu, otroci pa imajo še nacionalna preverjanja, konec šole se bliža itn. Pa potem naj še kdo reče, da se v Karate klubu ne dogaja.

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: PRVA DVA MESECA V NOVEM LETU
maj

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..