Hitri kontakt

Karate klub Mislinja

Dovže 10, 2382 Mislinja
(0)41 363 509
info(at)karate-mislinja.si

Aktualne novice / sporočila za javnost Napovedi dogodkov, aktualne novice, zapisniki...

Evropsko prvenstvo v JKA karateju za mladince in člane

0 Komentarji
954
20-05-2013

20.aprila je bilo v Nemškem mestu Konstanz ob Bodenskem jezeru, evropsko prvenstvo v JKA karateju za mladince in člane. Na tekmovanju je sodelovalo preko 300 tekmovalcev iz 23 evropskih držav. Slovenska reprezentanca je štela 10 tekmovalcev in 4 člane tehnične ekipe. Med tekmovalci je bil tudi naš Matej Krenker.

Rezultati letos niso bili dobri, saj se je reprezentanca vrnila brez medalje. Matej je imel malo smole pri žrebu, saj je že v prvem krogu naletel na favoriziranega tekmovalca iz Madžarske, ki ga je seveda porazil. S tem je bilo tekmovanje za Mateja končano.

Vseeno vsem nastopajočim čestitamo, še posebej Mateju, saj je že nastop sam na takem tekmovanju dovolj velik uspeh. Popravni izpit je kmalu, saj Matej za dan mladosti potuje v Srbijo na evropsko prvenstvo otrok in veteranov. Upajmo, da z boljšim uspehom.

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: 35. ETKF EVROPSKO PRVENSTVO Državno prvenstvo Karate zveze Slovenije 2018 24. DRŽAVNO PRVENSTVO OSNOVNIH IN SREDNJIH ŠOL DRŽAVNO PRVENSTVO KARATE ZVEZE SLOVENIJE Državno prvenstvo ekip Polzela 2017 DRŽAVNO PRVENSTVO KARATE SLOVENIJA Državno prvenstvo za člane in veterane in pokalno tekmovanje Nestl Žgank DRŽAVNO PRVENSTVO KZS V PODČETRTKU 2016 23. Evropsko Fudokan prvenstvo Državno prvenstvo zveze WKSA
JKA

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..