Hitri kontakt

Karate klub Mislinja

Dovže 10, 2382 Mislinja
(0)41 363 509
info(at)karate-mislinja.si

Aktualne novice / sporočila za javnost Napovedi dogodkov, aktualne novice, zapisniki...

DRŽAVNO PRVENSTVO KARATE SLOVENIJA

0 Komentarji
1174
9-04-2017

Zveza Karate Slovenija je nastala z združitvijo Fudokan zveze Slovenije in WKSA zveze. Namen nove zveze je združiti klube in zveze tradicionalnega karateja in klube športnega karateja. Slovenski prostor je kar premajhen za vse zveze in unije, razcepljenost pa ne koristi nobenemu.

Novo nastala zveza je v soboto organizirala skupno državno prvenstvo, ki je različnim kategorijam navkljub, potekalo dokaj tekoče in brez zapletov. Na tem tekmovanju je nastopila tudi trojica iz Mislinje. Matevž Felle je v kategoriji kata osvojil srebrno medaljo. Luka Krenker in Žak Ogris sta nastopila v dveh kategorijah. V kategoriji kata sta bila Luka 8, Žak pa 6. Bolje sta se uvrstila v kategoriji pol proste borbe (jiyu ippon kumite), kjer je bil Luka 1. in Žak 2.

Z dokaj dobrimi nastopi in obnašanjem smo spet pokazali, da se v Mislinji, ne glede na negiranje in postavljanje nekaterih športov veliko pred našega, dela dobro in so rezultati ter promocija Mislinje še kako dobri.

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: 4. KARATE KAMP ZAVRŠE 2022 35. ETKF EVROPSKO PRVENSTVO KARATE KAMP ZAVRŠE 2021 2. Karate kamp Završe 2020 zaključen 2. karate kamp Završe 2020 KARATE TABOR ZAVRŠE 2020 Državno prvenstvo Karate zveze Slovenije 2018 24. DRŽAVNO PRVENSTVO OSNOVNIH IN SREDNJIH ŠOL ODPRTI KARATE TURNIR ŠOLSKIH PASOV DOMŽALE DRŽAVNO PRVENSTVO KARATE ZVEZE SLOVENIJE
karate medalja tekmovanje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..