Hitri kontakt

Karate klub Mislinja

Dovže 10, 2382 Mislinja
(0)41 363 509
info(at)karate-mislinja.si

Aktualne novice / sporočila za javnost Napovedi dogodkov, aktualne novice, zapisniki...

Svečana prireditev ob 40. letnici karateja v Mislinji

0 Komentarji
2640
4-07-2016

23.6.2016, je bila v centru Lopan  v Mislinji svečana prireditev ob 40 letnici karateja v Mislinji. Prireditve se je udeležilo kar nekaj častnih gostov, nekaj pa se jih je opravičilo. Tako so bili prisotni župan Mislinjske občine, predsednik KZS, predsednik SKIF, predsednik WKSA, sekretar Fudokan, starosta karateja gospod Vladimir Jorga ter gosti iz prijateljskih klubov.
Prireditev je bila deljena na svečani in predstavitveni del. V svečanem delu smo najprej podelili priznanja članom kluba za napredovanje znanja in nato še začetniku karateja v Mislinji Viliju Korbu in najboljšemu tekmovalcu v zadnjem obdobju Matevžu Felletu. Sledilo je presenečenje predsednika Karate zveze Slovenije, ki  je podelil Karate klubu Mislinja priznanje ob 20 letnici delovanja in Dragu Felletu za 30 let dela v karateju. Naslednje presenečenje je bila promocija ali napredovanje Draga  Felleta v stopnjo 6.DAN podeljena s strani gospoda Vladimirja Jorge, ki j e ob tej priložnosti Dragu podelil tudi samurajski meč.

V predstavitvenem delu so najprej domači člani prikazali kato in bunkai le te, ter tri kombinacije samoobrambe. Za njimi so gosti iz Velenjskega kluba Rudar prikazali kato in bunkai ter prikaz treninga športnega karateja. Sledila sta gospod Veljko Jukič iz Brežic in njegov učenec s prikazom sai kate in skupaj s Kamilom Frasom iz Selnice ob Dravi še Sanchin kato stila Goyu ryu. Zadnja je s kato nastopila Šefka Golač.

Program je profesionalno vodila Natalija Križaj, s petjem pa so ga popestrili pevci iz Šentilja.

Hvala vsem.
Je čas dela, priznanj in čas, ko je treba priznanja upravičiti. Horuk v Abrahama

Več si lahko ogledate v fotogaleriji.

0.0
Zadnja posodobitev: torek 08 november 2016 10:31
Sorodne Novice: OLIMPIJSKA BAKLA V MISLINJI 2021 TRENING FUDOKAN REPREZENTANCE V MISLINJI VEČER SHOTOKAN KARATEJA USPEL VEČER SHOTOKAN KARATEJA BOŽIČEK PRI KARATEISTIH V MISLINJI Evropsko prvenstvo JKA karateja v Pragi Silvo Lah, inštruktor karateja 10. seminar tradicionalnega karateja 2. Pokalno tekmovanje JKA karateja 2013 Državno prvenstvo JKA karateja
40 let

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..