Hitri kontakt

Karate klub Mislinja

Dovže 10, 2382 Mislinja
(0)41 363 509
info(at)karate-mislinja.si

Aktualne novice / sporočila za javnost Napovedi dogodkov, aktualne novice, zapisniki...

Kratko poročilo o delu kluba v 2024

0 Komentarji
12
10-07-2024

V juniju smo skupaj s koncem šolskega leta zaključili tudi naš vadbeni proces. Zaključili smo ga s preverjanjem pridobljenega znanja, ki se ga je udeležilo 10 članov kluba. Štiričlanska komisija je bila z znanjem "zadovoljna", vsi sodelujoči so pridobili nov nivo znanja. Po razpadu tekmovalne ekipe v lanskem letu, smo začeli počasi oblikovati novo, ki je to leto sodelovala na 8 tekmovanjih, seniorji pa so bili na 3 seminarjih. Trenirali smo 4 krat tedensko brez odpovedi treninga. Odmor smo vzeli samo v času počitnic ali praznikov. Med počitnicami nas čaka še tedenski seminar v Srbiji in že bo tu jesen in nove naloge.

Prva naloga bo organizacija tekmovanja mladih upov septembra v domu zdravja. Po 40 letih spet tekmovanje v Mislinji, čudež? Ne to je trud, ki ga vlagamo v to, da smo prisotni in aktivni, da se dokazujemo.

Uživajte v počitku kjerkoli že ste in se vidimo septembra.

Vodstvo kluba

0.0
Zadnja posodobitev: sreda 10 julij 2024 08:33
Sorodne Novice: VOLILNI ZBOR ČLANOV KARATE KLUBA MISLINJA Zbor članov kluba in zaključek šolskega leta 2019/20 VSEM ČLANOM KLUBA, MISLINJČANKAM IN MISLINJČANOM IN STARŠEM. Pridobitev Karate kluba Mislinja Izjava predsednika kluba
karate klub trening

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..