Hitri kontakt

Karate klub Mislinja

Dovže 10, 2382 Mislinja
(0)41 363 509
info(at)karate-mislinja.si

Aktualne novice / sporočila za javnost Napovedi dogodkov, aktualne novice, zapisniki...

14. POKAL NEST ŽGANK

0 Komentarji
497
26-02-2019

Dobro organizirano tekmovanje je gostilo kar nekaj tekmovalcev, med drugim so bili tudi iz Italije in Avstrije. Naši tekmovalci so tokrat nastopili z novo pomlajeno ekipo, ki bo, upam vlekla voz Karate kluba Mislinja še dolgo in to naprej.

V hudi konkurenci in ob dejstvu, da so vsi naši tekmovalci tako rekoč začetniki, nismo imeli možnosti za uspeh. So pa bili trije naši vseeno čisto blizu medalje. Tekma za nabiranje izkušenj torej, ob seveda čisto korektnih nastopih vseh naših nastopajočih, bo dodala še dodaten zagon pri treningu in naslednjih nastopih.

Hvala vsem za nastop. 

Je pa medalja in "uspeh" na sploh, postala tak cilj, da marsikateri trener in marsikatero vodstvo kluba v kalkuliranju poti do zmage, pozabi na moralo, etiko in poštenje. Pa se potem čudimo vplivnežem zakaj tako?

0.0
Zadnja posodobitev: torek 26 februar 2019 09:04
Sorodne Novice: POKALNO TEKMOVANJE PERNICA 2021 13. POKAL DOMŽALE OPEN 25. Pokal osnovnih in srednjih šol 2. pokalna tekma Žalec Pokalno tekmovanje Kimon open POKALNO TEKMOVANJE ŠENTILJ OPEN 2019 POKALNO TEKMOVANJE V SEVNICI 3. pokalna tekma Nova Gorica POKALNO TEKMOVANJE V IHANU 1. POKALNA TEKMA KZS IN DP FUDOKAN
karate medalja tekmovanje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..