Hitri kontakt

Karate klub Mislinja

Dovže 10, 2382 Mislinja
(0)41 363 509
info(at)karate-mislinja.si

Aktualne novice / sporočila za javnost Napovedi dogodkov, aktualne novice, zapisniki...

Inventura 2015

0 Komentarji
1172
15-02-2016

Ko se konča leto, navadno naredimo inventuro, da vidimo kako uspešni ali neuspešni smo bili v letu ki se je končalo. V karate klubu to naredimo zato, da se potolažimo in razveselimo še enemu dodanemu letu v obstoju kluba. 

V letu 2015 smo imeli v klubu 16 članov. Vsi smo bili delovno aktivni v mejah zmožnosti vsakega posameznika. Saj veste, delo, študij, šola, bolezen, lenoba, vse to je prisotno. Vseeno je bila skupna številka članov enaka kot že leta nazaj. Zakaj ne več? To se morajo vprašati tisti, ki jih v telovadnico ni, radi pa kritizirajo. Telovadnica je odprta za vse, strošek pa je zanemarljiv.

V letu 2015 smo zbrali 4177 EUR, zapravili pa smo 3536 EUR. Bilanca je torej pozitivna, vendar nas takoj po novem letu čakajo članarine zvezam, ki so največji odhodek v vsakem letu.
Udeležili smo se 11 tekmovanj, zabeležili 26 posamičnih nastopov in osvojili 13 medalj. Vrhunec lanske tekmovalne sezone je bilo 3. mesto Matevža Felleta na državnem prvenstvu Karate zveze Slovenije. 11 tekmovanj ni veliko, ni pa malo. To pomeni več kot tekmovanje v mesecu v tekmovalni sezoni, ki traja 10 mesecev. Tekmovanj je razpisanih toliko, da bi lahko bili v telovadnicah vsak konec tedna. Klubi in zveze namreč organizirajo ogromno tekmovanj. Naš namen je, ponuditi tekmovalcem toliko tekmovanj in tako težavnost le teh, da so zadovoljni tekmovalci, starši in klub.

Udeležili smo se 7 seminarjev. 2 sta bila licenčna (izobraževalna), 5 jih je bilo strokovnih. V klubu imamo 1 trenerja karateja z licenco in 3 vaditelje karateja z licenco.
Pod črto gledano je naše delo v 2015 bilo zadovoljivo. Uspešno? Kakor za koga. Tisti, ki nas poznajo, nam čestitajo, tisti, ki nas imajo radi, tudi. Tisti, ki smo jim trn v peti pa tako ali tako niso z ničemer zadovoljni, razen sami s sabo.

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Inventura

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..